Brede steun voor initiatief NL Sportclub

November 3, 2017

 

 

Het initiatief voor de oprichting van NL Sportclub, een nieuwe community voor organisatorisch en bestuurlijk kader van sportclubs in heel Nederland kan op een breed draagvlak rekenen. Niet minder dan 15 verenigingsvoorzitters uit evenzoveel verschillende takken van sport, afkomstig uit alle provincies van Nederland, zijn bij de oprichting betrokken. Zij vormen samen een Comité van Aanbeveling.

 

Drie voorzitters zullen ook oprichter zijn en de eerste Raad van Toezicht gaan vormen. dat zijn Ronald Esajas (voetbalvereniging Zuidoost United - Amsterdam), René Fondse (handbalvereniging Delta Sport - Zierikzee) en Sietse van der Mei (atletiekvereniging AV Heerenveen).

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Bestuur Supportersclub Oranje in opspraak - Goed speurwerk Follow The Money

September 5, 2017

1/1
Please reload

Recente berichten

September 11, 2017

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2020 Chionis