AANBOD VOOR GEMEENTEN

Wilt u verenigingen en verenigingsondersteuners, op een eenvoudige en voordelige manier, op goede ideeën brengen en een handje helpen? Geef ze dan een exemplaar van het inspiratieboek. Het boek verschijnt in februari 2018.

Prijs

In de boekhandel zal het boek dan €34,95 kosten. Bij bestelling vooruit van 25 stuks, vóór 31 januari 2018, bedragen de kosten slechts €19,95 per stuk.

Eigen druk

Ook aantrekkelijk; tegen beperkte meerkosten is het mogelijk om een eigen druk te realiseren. U kunt het gemeentelogo op het omslag laten drukken. Of u kunt een aantal eigen redactionele pagina’s in het boek opnemen. Zo zou u een voorwoord van de eigen wethouder kunnen plaatsen of een inleiding waarin enkele goede praktijken uit de eigen gemeente naar voren worden gehaald. Maar ook een korte presentatie van het eigen ondersteuningsaanbod is denkbaar. Of een toelichting op het gemeentelijk sportbeleid. Wees er wel op tijd bij.

 

Suggesties welkom

Tip! De selectie van best practices wordt binnenkort definitief vastgesteld. Als u vóór 15 december een bestelling plaatst kunt u nog suggesties doen voor opname van een (extra) best practice uit uw eigen gemeente.

Presentaties en Inspiratie Safari

Om het gebruik van het boek en de navolging van de goede voorbeelden te stimuleren worden prikkelende presentaties en interactieve inspiratiesessies verzorgd. Tijdens de presentaties worden sportbestuurders aan de hand van een selectie van best practices geïnspireerd om meer en verder over de schutting te kijken.

Bij de zogeheten Inspiratie Safari wordt samen met 10-25 kaderleden van sportclubs een interactieve speurtocht ondernomen naar inspirerende ideeën en praktijkvoorbeelden van sportclubs uit de directe omgeving. Leren van, en meedenken met elkaar; daar gaat het om bij deze safari om. Deze sessie is variabel in lengte. Zij duurt minimaal één en maximaal drie uur.

Belangstelling?

Heeft u belangstelling om boeken af te nemen, een eigen druk te realiseren, in uw gemeente een presentatie of een inspiratiesessie te laten verzorgen? Vul dan het contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

© 2020 Chionis