top of page

AANBOD VOOR GEMEENTEN

Wilt u verenigingen en verenigingsondersteuners, op een eenvoudige en voordelige manier, op goede ideeën brengen en een handje helpen?

Geef ze dan een exemplaar van het ideeënboek.

Of organiseer een interactieve inspiratiesessie.

logos afnemers boek.png

Enkele tientallen gemeenten die wij attendeerden op de uitgave van Het Grote Ideeënboek voor Sportclubs hebben het boek in fikse aantallen afgenomen. In verschillende grote steden zoals Amsterdam en Hengelo, maar ook in kleinere gemeenten zoals Margraten en Zuidhorn heeft het boek daardoor een brede verspreiding gekregen.

 

Zo hebben deze gemeenten hun verenigingen en verenigingsondersteuners eenvoudig en voordelig op goede ideeën gebracht en een handje geholpen. Een aantal gemeenten heeft het boek benut voor de organisatie van inspiratiebijeenkomsten. Drie gemeenten grepen het boek aan om onder hun clubs een ideeënwedstrijd uit te schrijven.

​Een verleidelijk aanbod

Kunnen wij ook u verleiden om exemplaren van het inspiratieboek af te nemen voor de verenigingen en verenigingsondersteuners in uw gemeente, regio of bond?

Wanneer u 10 of meer exemplaren bestelt, dan komt u in aanmerking voor aantrekkelijke kortingen op de aanschaf van boeken én de verzorging van prikkelende presentaties of interactieve inspiratiesessies.

Korting bij aanschaf meer exemplaren

De reguliere prijs van het ideeënboek bedraagt €34,95. Bij afname van grotere aantallen tegelijk wordt daarop een interessante korting gegeven. De laatste doosjes boeken worden nu met extra korting aangeboden.

  • 1-9 boeken: nu €29,95 per stuk

  • 10-24 boeken: nu €24,95 per stuk

  • 25-49 boeken: nu €19,95 per stuk

  • 50 of meer boeken: nu €14,95 per stuk

Verzorging online sessies

Om het gebruik van het boek en de navolging van de goede voorbeelden te stimuleren verzorgen wij ook online inspiratiesessies. Bij afname van grotere aantallen boeken rekenen wij ook daarvoor gereduceerde prijzen.

  • 25-49 boeken: 33% korting (€400,- i.p.v. €600,- per sessie).

  • 50 of meer boeken: 66% korting (€200,- i.p.v. €600,- per sessie).

Eigen omslag

In de voorverkoop was het mogelijk om tegen meerkosten een eigen druk van het ideeënboek te realiseren. Verschillende gemeenten hebben daar gebruik van gemaakt. Zij hebben het gemeentelogo op het omslag laten drukken en een aantal eigen redactionele pagina’s in het boek op laten nemen. Zo hebben zij een voorwoord van de eigen wethouder kunnen plaatsen of een inleiding waarin het gemeentelijk sportbeleid en ondersteuningsaanbod werd toegelicht. Die mogelijkheid is er nu niet meer, maar wilt u het boek in een eigen jasje steken, dan is een stofomslag met eigen opdruk wel een optie. Interesse? Laat het ons weten. We bespreken graag de mogelijkheden.

 

  • Stofomslag met eigen foto's, teksten en logo: €250.

 

​Belangstelling?

Heeft u belangstelling om boeken in een groter aantal af te nemen, of voor uw gemeente een (online) presentatie of inspiratiesessie te boeken, of het ideeënboek van een eigen omslag te voorzien? Neem dan telefonisch contact met ons op (06-24719964) of vul het contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bedankt! Bericht ontvangen.

bottom of page