top of page

Nieuwe ideeën

Bij de samenstelling van Het Grote Ideeënboek voor Sportclubs maakten wij een selectie uit een groslijst van enkele honderden ideeën die wij in de afgelopen jaren verzameld hebben. Na de publicatie van het boek is een nieuwe lijst aangelegd waarop inmiddels al gauw een stuk of honderd mooie nieuwe ideeën prijken. Zodra er genoeg goede ideeën zijn zal een nieuwe editie worden uitgegeven. Heeft u een of meer goede ideeën die u wilt delen met clubbestuurders? Laat het ons weten. Wie weet staat uw idee straks in de tweede editie.

Goede ideeën zijn welkom... en worden beloond

 

Heeft u zelf een goed idee dat niet zou misstaan in een nieuwe editie van het ideeënboek, deel het dan met ons. Omschrijf het in een paar zinnen en u verdient zomaar €10. U ontvangt dat bedrag in de vorm van een korting op de aanschaf van het ideeënboek (1e editie).

 

Komt uw idee door onze selectie en wordt het straks opgenomen in het nieuwe ideeënboek, dan ontvangt u bovendien een gratis exemplaar van dat boek (2e editie).

Om uw idee(ën) in te sturen en in aanmerking te komen voor de korting vult u onderstaand formulier in.

Als dank voor uw medewerking ontvangt u direct een kortingscode die u kunt gebruiken bij het bestellen van het boek in onze webwinkel.

bottom of page