top of page

Bestellen

Duizenden clubbestuurders laten zich al inspireren door de praktijkvoorbeelden die in het Het Grote Ideeënboek voor Sportclubs bijeen zijn gebracht. Bent u ook op zoek naar goede ideeën voor de club?  Koop dan uw eigen exemplaar van het ideeënboek. Lees hieronder hoe u het boek kunt bestellen, én hoe u een aantrekkelijke korting kunt krijgen op de aanschaf.

Direct bestellen?

​Het boek is verkrijgbaar in alle reguliere boekhandels en webwinkels. Wilt u het meteen bestellen? Ga dan  naar onze webwinkel. Het boek kost in de uitverkoop nu slechts €29,95 (exclusief verzendkosten). Het boek gaat dezelfde dag nog op de post.

Nog meer korting?

​Heeft u zelf een goed idee dat niet zou misstaan in een eventuele nieuwe editie van het ideeënboek, deel het dan met ons. Omschrijf het in een paar zinnen en u verdient zomaar een extra korting van €5. U ontvangt dat bedrag in de vorm van een korting op de aanschaf van het ideeënboek (1e editie). Komt uw idee door onze selectie en wordt het straks opgenomen in een nieuw boek, dan ontvangt u bovendien een gratis exemplaar van dat boek (2e editie).

 

Om in aanmerking te komen voor de korting vult u onderstaand formulier in en stuurt het in. Als dank voor uw medewerking ontvangt u direct een kortingscode die u kunt gebruiken bij het bestellen van het boek in onze webwinkel.

 
Meer exemplaren?

​Om verenigingen of verenigingsondersteuners op een eenvoudige en voordelige manier op goede ideeën te brengen en een handje te helpen, hebben tientallen gemeenten het boek eerder in grotere aantallen gekocht.

Bestelt u 10 of meer exemplaren, dan komt u in aanmerking voor een korting op de aanschaf van de boeken en ook op de verzorging van een prikkelende presentatie of interactieve inspiratiesessie.

Interesse? Kijk dan op de pagina aanbod gemeenten.

Bedankt! Bericht ontvangen.

bottom of page