top of page

BOEKEN

Chionis verzorgt publicaties van uiteenlopende aard over de organisatie van sport en de maatschappelijke aspecten ervan. Boeken, rapporten, brochures, artikelen, columns, enzovoorts.

O.a. in samenwerking met Arko Sports Media en NL Sportclub worden verschillende uitgaven op de markt gebracht.

HET GROTE IDEEËNBOEK VOOR SPORTCLUBS
Inspiratie uit de praktijk

Een kloek boek waar elke club zijn voordeel mee kan doen: Het Grote Ideeënboek voor Sportclubs; Inspiratie uit de praktijk. Een bundeling van maar liefst 250 briljante ideeën, praktische tips en slimme trucs van heel veel verschillende sportclubs uit alle windstreken van het land. In het boek wordt aandacht geschonken aan alle aspecten van de verenigingsorganisatie

SAMEN STERK!
Handleiding voor fusie van verenigingen

Fuseren is niet eenvoudig, succes niet vanzelfsprekend. Toch wordt er heel wat gefuseerd. Ook, of misschien wel juist, in de sport. Maar hoe pak je zo'n fusie eigenlijk aan? Wat moet je zeker doen, en wat vooral laten? De praktijkervaringen van tientallen geslaagde én mislukte fusieprocessen in de sport vormen de basis voor de handleiding Samen Sterk! die in 2023 verschijnt.

Toekomstige uitgaven

Voor de nabije toekomst staat nog veel meer op stapel. Meer boeken. Andere invalshoeken. boeken die in voorbereiding zijn: Nederland Sportland, de organisatorische infrastructuur van de sport en Start-up in de sport.

bottom of page