KRIMPENERWAARD SLUIT DE RIJ

24/6/2020

Gisterenavond werden de puntjes op de i gezet van het achtste en laatste sportakkoord. In Schoonhoven boog de klankbordgroep zich over de finale versie. Een week eerder gebeurde dat ook in Waddinxveen. Vanwege Corona zullen de akkoorden pas in september worden getekend. Hopelijk wordt het dan net zo druk als bij de startbijeenkomsten. Zowel in Waddinxveen als in Lekkerkerk (zie foto) puilde de raadzaal uit.

FEESTELIJKE PRESENTATIE

13/2/2020

In het stadstheater in Zoetermeer vond gisteren het jaarlijkse sportgala plaats. Deze gelegenheid werd aangegrepen voor een feestelijke presentatie van het lokale sportakkoord. Het werd een fantastische avond. Schaatscoryfee Barbara de Loor praatte alles aan elkaar. Er waren verschillende leuke acts, veel sportkampioenen, en natuurlijk kwamen ook alle partners van het sportakkoord op het podium. Zie foto.

OP BEZOEK BIJ MINISTER

4/2/2020

Gisterenochtend vond op het ministerie van VWS een bijeenkomst plaats waar een aantal sportformateurs minister Bruno Bruins heeft bijgepraat over de gang van zaken rond de sportakkoorden. Jan Janssens schoof ook aan. Breed gedeeld was de zorg over de uitvoering van de akkoorden in de praktijk. Met name sportclubs zouden daarbij moeten worden ondersteund.

EET SMAKELIJK!

2/2/2020

Afgelopen weekend werden twee sportakkoorden getekend. Vrijdagmiddag was Beverwijk aan de beurt, zaterdagochtend 's-Hertogenbosch. In totaal kwamen hierbij meer dan 100 organisaties op de been om de akkoorden te ondertekenen. Het waren leuke bijeenkomsten. In Beverwijk had sportambtenaar Niels Veen voor een smakelijke traktatie gezorgd. In 's-Hertogenbosch werd de ondertekening gecombineerd met een sportcafé.

EERSTE SPORTAKKOORDEN GETEKEND

17/11/2019

In Den Helder, Hollands Kroon en Schagen zijn de eerste sportakkoorden gepresenteerd. Elk sportakkoord bestaat uit een ambitiedocument en een actielijst. De ambitiedocumenten zijn nu getekend. De actielijsten worden later definitief vastgesteld. Uiteraard werd de ondertekening overal op de gevoelige plaat vastgelegd . op de foto hiernaast Joke Kruit wethouder Sport van de gemeente Schagen.

WERKCONFERENTIES

18/10/2019

In werkconferenties worden ideeën voor sportakkoorden besproken en uitgewerkt tot actiepunten. Bij de werkconferenties die dit najaar in verschillende gemeenten worden gehouden zorgen Milly Verburg, Vera van Es, Jelle Zondag en Querian Eijgensteijn voor ondersteuning. Ook ambtenaren en adviseurs lokale sport helpen een handje. Op de foto: een van de gesprekstafels tijdens de werkconferentie in Den Helder.

1 / 5

Please reload

© 2020 Chionis