top of page

ONLINE SESSIE PROFESSIONALISERING

3/11/2020

Gisteren verzorgde Jan Janssens een online inspiratie- en discussiesessie over professionalisering van sportverenigingen. De deelnemers aan deze sessie, die volgende maand een vervolg krijgt, waren afkomstig uit Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Breda. Zij zijn daar verantwoordelijk voor de ondersteuning van verenigingen. Aanleiding voor de sessie was een 'gerecycled' artikel op Sport Knowhow XL.

PLATFORM EN PROMOTIEVIDEO

5/10/2020

Eind september is in Waddinxveen het lokale sportakkoord ondertekend. Bij die gelegenheid werd een nieuw platform voor sport, spel en bewegen gepresenteerd en is een promotiefilmpje voor lokale sportaanbieders in première gegaan. Jan Janssens speelde een belangrijke rol bij de totstandkoming van een en ander. De video die al duizenden keren is gedeeld via sociale media is een co-productie met Rocketbox Media.

KRIMPENERWAARD SLUIT DE RIJ

24/6/2020

Gisterenavond werden de puntjes op de i gezet van het achtste en laatste sportakkoord. In Schoonhoven boog de klankbordgroep zich over de finale versie. Een week eerder gebeurde dat ook in Waddinxveen. Vanwege Corona zullen de akkoorden pas in september worden getekend. Hopelijk wordt het dan net zo druk als bij de startbijeenkomsten. Zowel in Waddinxveen als in Lekkerkerk (zie foto) puilde de raadzaal uit.

FEESTELIJKE PRESENTATIE

13/2/2020

In het stadstheater in Zoetermeer vond gisteren het jaarlijkse sportgala plaats. Deze gelegenheid werd aangegrepen voor een feestelijke presentatie van het lokale sportakkoord. Het werd een fantastische avond. Schaatscoryfee Barbara de Loor praatte alles aan elkaar. Er waren verschillende leuke acts, veel sportkampioenen, en natuurlijk kwamen ook alle partners van het sportakkoord op het podium. Zie foto.

OP BEZOEK BIJ MINISTER

4/2/2020

Gisterenochtend vond op het ministerie van VWS een bijeenkomst plaats waar een aantal sportformateurs minister Bruno Bruins heeft bijgepraat over de gang van zaken rond de sportakkoorden. Jan Janssens schoof ook aan. Breed gedeeld was de zorg over de uitvoering van de akkoorden in de praktijk. Met name sportclubs zouden daarbij moeten worden ondersteund.

EET SMAKELIJK!

2/2/2020

Afgelopen weekend werden twee sportakkoorden getekend. Vrijdagmiddag was Beverwijk aan de beurt, zaterdagochtend 's-Hertogenbosch. In totaal kwamen hierbij meer dan 100 organisaties op de been om de akkoorden te ondertekenen. Het waren leuke bijeenkomsten. In Beverwijk had sportambtenaar Niels Veen voor een smakelijke traktatie gezorgd. In 's-Hertogenbosch werd de ondertekening gecombineerd met een sportcafé.

1 / 1

Please reload

bottom of page