top of page

What's in a name?

Het is alweer even geleden dat het platform Sportclub NL werd gelanceerd. Er kwamen veel enthousiaste reacties ("De informatie is verrassend praktisch.") maar er waren ook kritische geluiden ("De site is een beetje onoverzichtelijk."). Hoe dan ook bleef het aantal bezoekers achter bij de verwachtingen en groeide dat aantal ook minder snel dan gehoopt. Dat was de reden om na een half jaar tijdelijk de stekker eruit te trekken.

Binnenkort gaat het platform een zogenaamde relaunch beleven. SportclubNL wordt NL Sportclub. Een subtiel verschil, zo lijkt het. Maar schijn bedriegt.

De 'look and feel' van de site blijven hetzelfde, maar de opzet en inhoud gaan wel sterk veranderen. Was de site aanvankelijk vooral een particuliere nieuwssite, gedreven door de actualiteit. In de nieuwe opzet zal de uitwisseling van kennis en ervaring door sportbestuurders op de eerste plaats komen. De exploitatie van het platform gaat over naar de stichting NL Sportclub die het platform gaat gebruiken om een community van bestuurders van sportclubs te organiseren.

Het platform krijgt ook een besloten karakter. In eerste instantie zullen alleen lezers of gebruikers van Het Grote Ideeënboek voor Sportclubs toegang krijgen tot de site. Zij zullen op de site aanvullende en verdiepende informatie vinden bij de good practices uit het boek. En zij kunnen een account aanmaken, zich aansluiten bij de community en in het vervolg via het internet ook meer rechtstreeks kennis en ervaring met elkaar uitwisselen.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page