top of page

Brede steun voor initiatief NL Sportclub

Het initiatief voor de oprichting van NL Sportclub, een nieuwe community voor organisatorisch en bestuurlijk kader van sportclubs in heel Nederland kan op een breed draagvlak rekenen. Niet minder dan 15 verenigingsvoorzitters uit evenzoveel verschillende takken van sport, afkomstig uit alle provincies van Nederland, zijn bij de oprichting betrokken. Zij vormen samen een Comité van Aanbeveling.

Drie voorzitters zullen ook oprichter zijn en de eerste Raad van Toezicht gaan vormen. dat zijn Ronald Esajas (voetbalvereniging Zuidoost United - Amsterdam), René Fondse (handbalvereniging Delta Sport - Zierikzee) en Sietse van der Mei (atletiekvereniging AV Heerenveen).

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page